ANKARA / MAMAK - Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Nis

Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasına emek vermiş silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize saygı ve şükranla..

Nis

LGS sınavına girecek öğrencilerimizle lise gezilerimizi gerçekleştirdik.

Nis

"Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim" projesi, ergenlik dönemindeki normal gelişim gösteren öğrencilerin, yaşıtlarıyla uyum içinde olmalarını ve özel gereksinimli akranlarıyla daha etkili bir bağ kurmalarını hedefleyen sanat tabanlı bir çalışmadır. Sanatın yaratıcı, duygusal ve ifade edici özellikleri bu yaş grubundaki öğrencilerin sosyal bağlarını güçlendirir, özel gereksinimli akranlarıyla daha anlamlı etkileşimlere olanak tanır.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak ve deprem anında nasıl davranmamız gerektiği konusunda bilinçli olmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız tatbikat başarılı bir şekilde tamamlandı. Tatbikattan fotoğraflar ;

Şbt

Okulumuz 5/H sınıfı öğrencisi Bengisu Kaplan il 3. sü olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarıların devamını dileriz.

Şbt

Erasmus+okul eğitimi akreditasyonu 2024 çağrı döneminde kurumumuz konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve desteğini esirgemeyen okul idaremize teşekkür ediyoruz.Projemiz Yeşil Okul Temalı başvuru ile okulumuz Mamak'ta 7 okul arasına girmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

İki farklı etkinlik Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında gerçekleştirildi

Ara

Mamak İlk yardım ekibi tarafından öğrencilerimize ve velilerimize ilk yardım eğitimi verildi.

Ara

Bakanlığımız tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi ortaokul ve anasınıfı öğrencilerimize yönelik başlamıştır.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt